UDBRINGNINGSLØSNING

UDBRINGNINGSLØSNING

Hos restaurant Topholt&Andersen har vi lavet en udbringningsløsning, der både er for ældre, familien eller dig, der bare gerne vil være fri for at stå i køkkenet en eller flere dage om ugen. Det der adskiller vores udbringningsløsning fra de fleste andre er, at det er uddannede kokke der sammensætter vores retter og tilbereder dem, så du får et godt og nærende måltid mad, der er lavet fra bunden af gode råvarer.

Når du er med i vores udbringningsløsning, modtager du dit måltid til middag, da vi leverer mandag til fredag mellem klokken 11 og 14 i Hjørring. Du er selvfølgelig også velkommen til, at aftale et tidspunkt, du vil afhente din mad hos os. Når du tilmelder dig, binder du dig kun til den madplan der er i gang og kan til hver en tid afmelde dit abonnement efter den gældende madplan er afsluttet.

Vores priser varierer alt efter, hvor mange dage om ugen du ønsker at få din mad bragt ud.


- En portion klassisk mad 4 dage eller flere om ugen, koster 60 kr. pr. måltid.

- En portion klassisk mad 3 dage eller færre om ugen, koster 65 kr. pr. måltid.

- En større portion klassisk mad 4 dage eller flere om ugen, koster 70 kr. pr. måltid

- En større portion klassisk mad 3 dage eller færre gange om ugen, koster 75 kr. pr. måltid


- Hvis du ønsker en dessert til dit måltid, har vi hver uge rød grød med fløde til, gammeldags æblekage og ugens kage til 15 kr.


- Uspecificerede håndmadder, koster 12 kr. stykket. 

Hvis du ønsker at spise din mad til aften er det også en mulighed, da vores emballage kan gå i ovnen på op til 180 grader eller i mikrobølgeovn. 


Ønsker du at høre mere om vores løsning eller har du spørgsmål til andet end ovenstående, er du altid velkommen til at ringe til os på 93886608 eller skrive til os på topholt-andersen@outlook.dk.


Vi kommer også gerne på besøg og fortæller og hjælper dig med at oprette dig på din adresse.