SELSKABER I HUSET

Ønsker du at holde dit næste selskab i Vendelbohus varme og hyggelige omgivelser, så har vi flere muligheder for at finde den rette ramme dertil.
Til det mindre selskab har i mulighed for at være i restauranten, hvor teater og kunst pryder væggene og det sammen med lysekronerne, det røde gulvtæppe og fløjlsgardiner danner ramme om byens hyggeligste restaurant. Restauranten kan rumme op til omkring 70 mennesker og har indbygget bar til rådighed.
Til det større selskab har i mulighed for at være i den lille sal, hvor der blandt andet kan bydes op til dans på gulvet eller et orkester har mulighed for at spille på den lille scene. Den lille sal kan danne ramme for dit selskab på 100 - 150 mennesker.
Til det helt store selskab har vi den store sal, der kan danne ramme om koncerter, konferencer, arrangementer eller bare den helt store private fest, hvor der er plads til 100 mennesker siddende på balkonen samt 250 til 360 siddende mennesker i salen, eller omkring 700 stående mennesker.


Generelle betingelser ved afholdelse af selskaber i huset

Depositum: Der betales 30 % af den samlede pris for leje af sal og kuvert pris. Depositum betales når endelig aftale er indgået og fratrækkes derefter den endelige regning på selskabet.

Afbestilling: Ved afbestilling 30 til 0 dage før selskabet afholdes, betales depositum ikke tilbage. Hvis selskabet ikke dukker op, betales der stadig fuld pris for selskabet.

Ønsker du at holde dit næste selskab hjemme i privaten, sammensætter vi gerne en menu i fællesskab med dig, der passer til dine ønsker og behov.

Hvis du vil høre nærmere eller vil arrangemere et møde er du velkommen til at kontakte os.

SELSKABER UD AF HUSET

Generelle betingelser ved bestilling af selskaber ud af huset

Depositum: Der betales 30 % af den samlede menupris til afhentning og fratrækkes den endelige regningen. 

Afbestilling: Ved afbestilling 7 til 0 dage før selskabet afholdes, betales depositum ikke tilbage. Hvis selskabet ikke dukker op til afhentning, betales der fuld pris for det bestilte.

Copyright © All Rights Reserved