OM OS

TEAM TOPHOLT&ANDERSEN

Udvalgt kunst, i samarbejde med lokale kunstnere pryder væggene, køkkenet opfører yderst velsmagende menuer og tjenerne vejleder i, hvordan menuen er sammensat, samt hvordan aftenen fuldendes med vin, øl, drinks og vand.


Med en vision om, at vores gæster blot skal læne sig tilbage i restauranten, hvor der nydes og stedet forlades med en sanselig mæthedsfølelse, følger et krav om et hold, der kan leve op til denne oplevelse. Det hold finder du herunder og vi glæder os til at byde jer indenfor i vores restaurant.

 

RESTAURANTCHEF


ANDREAS WINTHER


Andreas kommer oprindeligt fra Aabybro i Nordjylland - og som han selv siger er han 𝑒𝑛 𝑒𝑛𝑔𝑎𝑔𝑒𝑟𝑒𝑡 𝑜𝑔 𝑒𝑛𝑒𝑟𝑔𝑖𝑠𝑘 𝑚𝑎𝑛𝑑, 𝑚𝑒𝑑 𝑙𝑒𝑡 𝑡𝑖𝑙 𝑠𝑚𝑖𝑙.

Andreas har en brændende passion for mad, vin og musik - så når du ikke finder ham i restauranten, byder han sikkert op til dans i byen, når det åbner op igen 

Vigtigst af alt, så er han meget serviceminded og 𝑔å𝑟 𝑚𝑒𝑔𝑒𝑡 𝑜𝑝 𝑖 𝑎𝑡 𝑑𝑒𝑚 𝑜𝑚𝑘𝑟𝑖𝑛𝑔 𝑠𝑖𝑔, 𝑓ø𝑙𝑒𝑟 𝑠𝑖𝑔 𝑔𝑜𝑑𝑡 𝑡𝑖𝑙𝑝𝑎𝑠.

Andreas har stået i lærer på Bryghuset Vendia i Hjørring og Brøndums Hotel i Skagen.

Han har som tjener arbejdet og samlet erfaring fra steder som Ruths Hotel i Skagen, Dyvig Badehotel og Restaurant Bloom i Aabenraa.

SOUSCHEF


PETER STEN


Peter Sten startede sit kokkeeventyr på Brøndums Hotel i Skagen, da han var blot 17 år gammel. Her færdiggjorde han sin uddannelse og fortsatte der som kok i år 2014, hvorefter han blev ansat som Souschef. Han sagde sin stilling op slut år 2015, da han besluttede han ville videre og prøve noget nyt og udvikle sine kompetencer. I år 2016 begyndte Peter at arbejde på Ruths Hotel i Skagen, hvor han havde ansvaret for deres brasserie, hvilket var både en lærerig og travl oplevelse. Han arbejdede blandt andet under Michel Michaud, hvilket er en læring, som Peter selv siger, at han ikke ville have været foruden, da det har givet ham erfaring og kompetencer, der har gjort ham til en kok, der både kan skabe innovative og kreative menuer og arbejde indenfor både dansk og fransk cuisine. Herefter var Peter køkkenchef hos Restaurant Svanelunden i Hjørring frem til, at de desværre måtte lukke ned grundet Corona i slutningen af 2020.

Peter er en meget dygtig, rutineret og passioneret kok, der møder ind i køkkenet med højt humør og et smil på læben. Han sætter gæsten i centrum og tager virkelig fat når han arbejder, hvor han altid kæmper for at skabe det bedste resultat i køkkenet.