MENU

MENUKORT


ÅBEN FRA KLOKKEN 17


MENU

FORRET


Stegt kulmule med rosenkål, dild & muslinger


MELLEMRET


Vildt terrin med valnød, vindrue, æble & tyttebær


Braiseret oksekæbe med rødbede, blommer & lang peber



HOVEDRET


Grillet jersey mørbrad med karamelliseret selleri, bagt skalotteløg & rødvinssauce


DESSERT


Belle Boskoop med hvid chokolade, marcipan & gode råd 


2 retter 𝟐9𝟓,-
3 retter 𝟑75,-
4 retter 𝟒4𝟓,-



VINMENU



2 glas 𝟏65,-
3 glas 𝟐30,-
4 glas 𝟐75,-

MENUKORT

FORRET



Confiteret svinebryst med jordskok, grønkål og æble  125,-


Røget laks med rogn, agurk og dild 125,-


Stegt kulmule med rosenkål, dild & muslinger 145,-


Vildt terrin med valnød, vindrue, æble & tyttebær 125,-


Braiseret oksekæbe med rødbede, blommer & lang peber 125,-


 

HOVEDRET   



Confiteret svinebryst med jordskok, grønkål og æble 225,-


Andebryst med rødbede, brombær og aromatisk peber 235,-


Bøf af okse med årstidens svampe, pommes frites & pebersauce  245,-


Grillet jersey mørbrad med karamelliseret selleri, bagt skalotteløg & rødvinssauce 255,-


Stegt kulmule med rosenkål, dild & muslinger 265,-



 

DESSERT

 


Belle Boskoop med hvid chokolade, marcipan & gode råd 95,-


Vanilje med julekager, kirsebær og mørk chokolade 95,-


Udvalgte oste med sprødt & sødt stk. pris 35,-