MENU

MENUKORT


ÅBEN FRA KLOKKEN 17


MENU

FORRET

Laks fra hyttel med fennikel, syltede grønne tomater & rogn

MELLEMRET

Stegt pighvar med ærter, bakskuld & caviar

HOVEDRET

Iberico gris med majs, Stikkelsbær & hyldeblomst


Okse med Karl Johan, løg & grøn peber

DESSERT

Jordbær med gedefriskost & pistacie


Hindbær med rabarber, hibiscus & marcipan

2 retter 𝟐9𝟓,-
3 retter 𝟑75,-
4 retter 𝟒4𝟓,-



VINMENU



2 glas 𝟏65,-
3 glas 𝟐30,-
4 glas 𝟐75,-

FORRET



Rejecocktail  95,-


Laks fra hyttel med fennikel, syltede grønne tomater & rogn 125,-


Stegt pighvar med ærter, bakskuld & caviar 145,-


 

HOVEDRET   


Iberico gris med majs, stikkelsbær & hyldeblomst  225,-



Bøf af okse med årStidens svampe, pommes frites & pebersauce  225,-



Okse med Karl Johan, løg & grøn peber 255,-



Stegt pighvar med ærter, bakskuld & caviar 275,-



Bøfsandwich 115,- med pommes 155,-


 

DESSERT

 


Jordbær med gedefriskost & pistacie 95,-


Ugens dessert 75,-


Udvalgte oste med sprødt & sødt stk. pris 35,-