KANTINELØSNING

KANTINELØSNING FRA RESTAURANT TOPHOLT&ANDERSEN

Fordi alle fortjener et nærende og kvalitetsbevidst måltid mad


Hos restaurant Topholt&Andersen har vi fokus på at løfte niveauet på både råvarer og måltider, samt kvalitet indenfor kantineløsninger i Hjørring kommune. Vi har derfor bevæget os ind på dette marked, hvor vi gør det vi gør bedst og sørger for, at i får daglige måltidsoplevelser, så i kan fokusere på det i gør bedst i jeres virksomhed. Vi kan tage hånd om alt fra virksomheden der blot ønsker et dagligt, nærende måltid mad til frokost, til virksomheden der både ønsker mødeforplejning, frokost, aftensmad, take-away, konferencer, gourmetoplevelser m.m.


Når i har en kantineløsning hos os kan i få bragt ud mandag til fredag, eller efter behov. Vi kan selvfølgelig lave en specialaftale ud fra jeres ønsker, hvis der er behov for det og det giver mening for begge parter. Derudover behøver i ikke at få leveret mad fra os hver dag og antallet må også gerne variere. Vi er altså fleksible og kan både lave en fast, kørende kantineløsning og en fleksibel til de virksomheder, hvor der blandt andet kan være skiftende arbejdstider.


Når i har en kantineløsning gennem os kan i både opleve rabat på selskaber i og ud af huset, take-away og madoplevelser før events. Vi opretter et personalekort til de medarbejdere der er en del af jeres løsning, så vi kan sikre, at i får madoplevelser, værdi og velvære både på og udenfor jeres arbejdsplads.


Ræk ud til os på mail: topholt-andersen@outlook.dk og fortæl lidt om jeres virksomhed og behov, så tager vi efterfølgende en uforpligtende samtale om, hvordan vi laver den bedst mulige og passende kantineløsning til jeres virksomhed. Hvis det giver mening for begge parter, finder vi en dag, hvor i kan smage på et udvalg fra den ønskede kantinepakke og vi i fællesskab sammensætter og udvikler den kantineløsning, der passer til jeres virksomhed.


”Jeg kan herved bekræfte, at vi i siden  primo november 2020 i forbindelse med Covid19 nedlukningen, har benyttet os af levering af frokost til 16-18 personer fra Topholt & Andersen til vor adresse Sprogøvej 21.

Vi har været fuldt ud tilfredse med ordningen – bortset fra den sædvanlige enkelte utilfredse person, som altid findes – (men han deltager stadig!). Kvaliteten af den / de lune retter har været i top, veltillavet og bærer præg godt håndværk, ikke industriel fremstillet. Der kan måske være tilfælde, hvor der ikke har været italiensk salat til hamburgryggen, ristede løg til roastbeef, m.m., men så har der været andre former for tilbehør,  desuden gode, sunde råkostsalater.

Ligeledes har leveringen altid fundet sted på det aftalte tidspunkt.

Normalt hører man aldrig, når  noget er i orden, modsat ALTID, hvis der er kritik, men her hører man fra tid til anden: ”Det smagte godt”, ”dejlig fisk” osv., så tror jeg ikke, man kan forlange mere!!!

Hermed min / vore bedste anbefaling.”


Kai Bundgaard Madsen


EKSEMPLER PÅ KANTINELØSNINGER

 

LUKSUS LØSNINGEN                                                                                                                                      48 KR. EKSKL. MOMS


Vores luksus løsning er til jer, der gerne vil forvandle jeres kantine til en personalerestaurant og forkæles ekstra i jeres dagligdag. En kuvert kan f.eks. bestå af en varm ret, 2 slags salater, 2 slags pålæg med tilbehør, samt mørk og lyst brød. Der vil være overraskelser løbende i form af f.eks. kage og tilbud.

 

DET SOLIDE MÅLTID MAD                                                                                                                            40 KR. EKSKL. MOMS

Det solide måltid mad er en løsning til jer, der ønsker en god og nærende måltidsoplevelse, så i kan stå imod hverdagens udfordringer. En kuvert kan f.eks. bestå af en varm ret, 1 slags salat, 1 slags pålæg med tilbehør, samt mørk og lyst brød. 

 

DET ØKONOMISKE MÅLTID MAD                                                                                                              32 KR. EKSKL. MOMS

Det økonomiske måltid er en løsning til jer, der ønsker et nærende og sundt måltid mad til frokost. En kuvert kan f.eks. bestå af 1 slags salat, 1 slags pålæg med tilbehør, samt mørk og lyst brød. 

 

Tilkøb og ændre i ovenstående, så det passer til jeres virksomhed.