TOPHOLT & ANDERSENS

ARRANGEMENTER PÅ VENDELBOHUS

VILDTAFTEN -FÆLLESSPISNING PÅ VENDELBOHUS - OKTOBER   395 KR

                                                                                              (595 KR. INKLUSIV VINMENU)

Ønsker du at bestille bord til Fællesspisning: Vildtaften på Vendelbohus:

LØRDAG D. 31/10/20, fra KL. 18.00

Vildtaften

Forret: Gråand med glaseret rødbede, hindbær og mild rosa peber

Hovedret: Krondyr filet med farseret morkel, jordskok og brændte porre

Dessert: Brombær med hvid chokolade, saltet karamel og Lakrids

FÆLLESSPISNING PÅ VENDELBOHUS - NOVEMBER             

Ønsker du at bestille bord til Fællesspisning: Gourmetaften på Vendelbohus:

LØRDAG D. 28/11/20, KL. 18.00


Velkomst og bobler

 

Islandsk fjeldørred - Grønne tomater - karamelliseret kærnemælk - Brunet smør

Sancerre Bouffonts 2019

 

Sort hummer - fermenteret gulerod - caviar - sauce nage   

Chablis Vaudon 2018

 

Vagtel - Trøffel - shitakesvampe - røde druer

Santenay Premier cru 2017

 

Wagyu -asiatisk peber - rødbede – honning

Chateau Queyron Saint Emilion Grand Cru 2016

 

Comte 24 mdr. - Morkel - Røget valnød – Sherry

Luasau Anada 2002

 

Jordskok - hvid chokolade - malt – caviar

Sauterne Chateau piaut 2016


1500 kr. inklusiv vinmenu

Copyright © All Rights Reserved