FROKOSTORDNING

FROKOSTORDNING FRA

TOPHOLT&ANDERSEN

Fordi alle fortjener et nærende og kvalitetsbevidst måltid mad 


Hos Topholt&Andersen har vi fokus på at løfte niveauet på både råvarer og måltider, samt kvalitet indenfor kantineløsninger i Hjørring kommune. Vi har derfor bevæget os ind på dette marked, hvor vi gør det vi gør bedst og sørger for, at i dagligt får gode måltidsoplevelser, så i kan fokusere på det i gør bedst i jeres virksomhed. Vi kan tage hånd om alt fra virksomheden der blot ønsker et dagligt, nærende måltid mad til frokost, til virksomheden der både ønsker mødeforplejning, frokost, aftensmad, take-away, konferencer, gourmetoplevelser m.m.


Ræk ud til os på mail: topholt-andersen@outlook.dk og fortæl lidt om jeres virksomhed og behov, så tager vi efterfølgende en uforpligtende samtale om, hvordan vi laver den bedst mulige og passende kantineløsning til jeres virksomhed. Hvis det giver mening for begge parter, finder vi en dag, hvor i kan smage på et udvalg fra den ønskede kantinepakke og vi i fællesskab sammensætter og udvikler den kantineløsning, der passer til jeres virksomhed.


For afbestilling eller ekstra kuverter meddeles senest 2 dage før. Hvis der ønskes ekstra til næste dag, så kontakt os og vi ser, hvad vi kan gøre - vi kan dog ikke love, at det kan blive det samme som planen grundet levering.


Når du har en løsning hos os er opsigelsesperioden den løbende måned + 1 måned.

Gældende fra d. 1. januar 2021 - Opsigelse: Løbende måned + 1 måned.